Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fløderand med jordbær

Fløderand med jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.fløde (13%)
1 stang vanilje
8 æggeblommer
125 g.sukker
10 blade husblas
500 g.friske jordbær
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Bring fløden i kog med den flækkede vanilje. Pisk ægge blommer godt sammen med sukker. Læg husblasen i koldt vand. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Knug husblasen fri for vand og kom den i den varme æggeblanding. Skær en tredjedel af jordbærrene i skiver, hak en tredjedel og lad resten være hele. Bland de hakkede jordbær i cremen, når den er halvkold. Pisk fløden stiv og vend den i cremen, når den har konsistens som tyk opbagning. Kom den i en godt skyllet randform. Lad randen stivne. Vend randen ud på serveringsfadet, pynt med de skivede jordbær og kom de hele i midten af randen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3179 gange,
og udskrevet 38 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu