Jordbærrand med cremesauce

Jordbærrand med cremesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.frosne jordbær
6 Husblas, blade
2 dl.skummetmælk
1 æg
1 tsk.maizenamel
1 tsk.citronsaft
 flydende Sød
 
Opskrift:
Læg husblassen i blød i koldt vand. Tag 8 pæne jordbær fra og blend resten med flydende Sød. Smelt husblassen med det vand, der hænger ved og hæld det i jordbærrene. Hæld massen i en randform, tilsæt de pæne bær og lad den stivne. Vendes ud på et fad inden serveringen.

Cremesauce:
Pisk æg, flydende Sød, citronsaft og maizenamel sammen. Bring mælken i kog og hæld den, under kraftig piskning, i æggemassen. Hæld massen tilbage i gryden og giv et kort opkog.

Serveres afkølet til jordbærranden.





karakterer:
Opskriften er vist 23656 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-22 15:39:17
Giver minder om barndommen. Vi fik dog altid råcreme til☺

  -   2011-09-22 17:38:56
enten har jeg gjordt noget forkert...den var helt flydene...men jeg fulgte opskrifften fulgt ind og ud!