Jordbærrand med cremesauce
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Tag 8 pæne jordbær fra og blend resten med flydende Sød.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved og hæld det i jordbærrene.
Hæld massen i en randform, tilsæt de pæne bær og lad den stivne.
Vendes ud på et fad inden serveringen.
Cremesauce: Pisk æg, flydende Sød, citronsaft og maizenamel sammen. Bring mælken i kog og hæld den, under kraftig piskning, i æggemassen. Hæld massen tilbage i gryden og giv et kort opkog. Serveres afkølet til jordbærranden. |
|
Opskriften er vist 24182 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-06-22 15:39:17 Giver minder om barndommen. Vi fik dog altid råcreme til☺ pigen der er ung XD - 2011-09-22 17:38:56 enten har jeg gjordt noget forkert...den var helt flydene...men jeg fulgte opskrifften fulgt ind og ud! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne