Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fløderand

Fløderand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fløderand, billede 4 Fløderand, billede 1 Fløderand, billede 2 Fløderand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
500 gram Frugtcocktail, konserves 1 dåse frugtcocktail vejer ca 850 gram. 470 gram drænet vægt
   


Opskrift:

Fløden piskes, men ikke for stiv.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes i det kogende vand. Sukker og Vanillesukker røres i.

Når husblas opløsningen er afkølet til håndvarm, hældes den på en gang i flødeskummet og røres roligt ud deri.

En randform skylles med koldt vand. Fromagen fyldes i. Randen dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen og stilles koldt.

Ved anretningen løsnes fromagen i kanten hele vejen rundt og vendes ud på et fad.

Desserten pyntes med frugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (67 stemmer)

Opskriften er vist 130588 gange,
og udskrevet 3441 gange.


Energi:
KJ total 7972 (1898 kcal)
KJ pr. Pers. 1993 (474 kcal)
Vægt ialt 1038 gram
Vægt pr. Pers. 259 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 767 KJ (182 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gitte  -  2012-12-30 23:40:06
Husblas må ikke koge!


Holger  -  2012-07-20 14:38:54
Hvor surt! Denne opskrift kan jo kun fylde en randform halvt op!


  -  2011-07-14 20:24:05
ligner til forveksling den opskrift der står i bogen " den gule dessertbog" fra Tørsleffs husmoder service, har nemlig lige siddet og set på den, har du mon "lånt" den derfra?????


prebeb  -  2011-03-14 16:20:39
Mmmm den er bare cool


Pia  -  2009-12-29 18:49:06
Ridtig god opskrift. Men der kan sagtens komme mere vanille i. Og Lasse - Randen skal stå på køl et par timer, inden den serveres.


Pia  -  2009-12-29 18:47:58
Ridtig god opskrift. Men der kan sagtens komme mere vanille i. Og Lasse - Randen skal stå på køl et par timer, inden den serveres.


Lasse  -  2009-06-10 11:39:10
Jeg har brugt denne opskrift til min grundforløbsprøve, fuldt den fuld ud. Meen alligevel, sker der et eller andet med husblas. Da jeg få den ud fra køl og skal til at severe den ligner den, det jeg satte ind 45min før! Det ville sige at denne opskrift er dårlig.


Mig !  -  2008-04-01 17:05:35
Umm her da jeg lavede den fornogle dage siden var den bare god Lige någet man mangler når man er trist den er bare cool..


Mig  -  2008-04-01 17:02:54
Fin fløderand, smager også godt. super valg...


Joan Rasmussen  -  2007-09-21 12:39:30
Det er en dejlig og let opskrift. Jeg lavede den den her gang med 2 spk kakao og 100 hakket chokolade og ca 10 hakkede mandler. Den blev lækker