Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karamel-fløderand

Karamel-fløderand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Karamel:
125 g.sukker
1 1/2 dl.kogende vand
 
 rand:
1/2 literpiskefløde
5 bladehusblas
1 dl.kogende vand
2 spsk.sukker
1 tsk.Vanila
 


Opskrift:

Sukkeret drysses på en tør pande og varmes langsomt uden omrøring, til det smelter og bobler som lysebrun karamel. Den hældes i en randform, der vendes og drejes, mens man holder med et par grydelapper, til karamellen har sat sig i et tyndt lag overalt. Den overflødige karamel hældes tilbage på panden. Kogende vand tilsættes forsigtigt, hvorefter karamellen koges jævn over svag varme og afkøles. Er den for tyk, fortyndes den med lunkent vand - er den for tynd, må den koges ind. Fløderanden fyldes i randformen. Ved anretningen vendes randen ud. Karamelsaucen serveres til. Der kan blandes smuttede, hakkede mandler i karamelsaucen, når den koges jævn med vandet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 24050 gange,
og udskrevet 480 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-03-03 17:02:57
hvordan laves randen


Øh  -  2010-06-18 11:08:32
Prøv at kigge på et af de andre opskrifter for karamelrand :) Så vidt jeg kan se er det den samme opskrift - der er bare en forklaring på, hvordan randen laves :)


Grethe  -  2008-01-31 09:35:07
Jrg mangler fremgangsmåden på fyllet Jeg kan huske jeg som barn fik Karamelsovs med fløde men hvordan laver jeg det


marianne  -  2008-01-02 19:35:00
Hvordan laves randen?


Anders  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan laves randen?