Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karamel-rand med ris / Riskaramelrand

Karamel-rand med ris / Riskaramelrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 litermælk
60 g.grødris
1 tsk.Vanila
1 spsk.smør
2 spsk.sukker
2 sammenpiskede æg
 
 Karamel:
125 g.sukker
1 1/2 dl.vand
1 1/2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Risene koges i mælken ca. 35 min. Smør, sukker og Vanila røres i. Æggene tilsættes under omrøring. Randformen beklædes med karamel. (Karamel: sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme uden omrøring. Når det bobler og er lysebrunt, hældes det i en randform. Hold på formen med grydelapper og vend og drej den over svag varme, til den er beklædt på alle sider. Den overflødige karamel hældes tilbage på panden. Vand tilsættes. Karamellen koges over svag varme, til saucen er jævn.) Rismassen fyldes i. Randen koges i vandbad 1/2 time, på stegepanden under låg, der er større end randen og mindre end panden; i ovnen uden låg ved 140 gr. Desserten afkøles, vendes ud og serveres med karamelsauce med flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6866 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu