Abrikosrand

Abrikosrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dåsehenkogte abrikoser, ca. 450 g
4 bladehusblas
1.5 dl.abrikoslage
1 spsk.citronsaft
3 spsk.sukker
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
 
Opskrift:
Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp, 1 1/2 dl abrikoslage, citronsaft og sukker røres i. Fløden piskes ikke for stiv. Husblasopløsningen hældes i på en gang og røres roligt om deri. En randform skylles i koldt vand. Fromagen fyldes i og stilles koldt. Ved serveringen løsnes randen i kanten med en kniv (dyppes evt. et øjeblik i varmt vand) og vendes ud på et fad. Abrikoserne lægges i kanten.


karakterer:
Opskriften er vist 13741 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu