piskefløde, pisket til skum2 dl. piskefløde, pisket til skum
8-10
henkogte eller friske, halve ferskner8-10 henkogte eller friske, halve ferskner
250
g.
friske eller frosne jordbær250 g. friske eller frosne jordbær
Opskrift:
Fløde og gryn koges til grød, der sødes og tilsættes mandler og udblødt husblas, mens grøden endnu er varm. Den afkøles og blandes forsigtigt med flødeskum. Massen fyldes i en oliesmurt randform og afkøles. Randen vendes ved anretningen. I midten fyldes jordbær og i kanten stilles halve ferskner fyldt med jordbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7306 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider