Risrand med frugter

Risrand med frugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.fløde
50 g.grødris
3 spsk.sukker
10 smuttede, hakkede mandler
5 Husblas, blade
2 dl.piskefløde, pisket til skum
8-10 henkogte eller friske, halve ferskner
250 g.friske eller frosne jordbær
 
Opskrift:
Fløde og gryn koges til grød, der sødes og tilsættes mandler og udblødt husblas, mens grøden endnu er varm. Den afkøles og blandes forsigtigt med flødeskum. Massen fyldes i en oliesmurt randform og afkøles. Randen vendes ved anretningen. I midten fyldes jordbær og i kanten stilles halve ferskner fyldt med jordbær.





karakterer:
Opskriften er vist 8926 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu