Nødderand med abrikoser i amaretto

Nødderand med abrikoser i amaretto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 glasabrikoser i Amaretto (mrk. SVANSØ - fås bla. i Netto!)
100 g.smør
250 g.sukker
200 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
1.5 tsk.salt
1 tsk.vanillesukker
2 dl.mælk
4 æggehvider
100 g.hakkede nødder
50 g.hakket chokolade
 
Opskrift:
Smør og sukker røres blødt. Mel, bagepulver, vaniljesukker og salt blandes og røres skiftevis med den kolde mælk i blandingen af smør og sukker. Æggehviderne piskes stive, og de hakkede nødder vendes forsigtigt i. Blandingen vendes herefter i massen. Det hele hældes i en 2 liters randform (alm. springform), der er smurt godt og drysset med rasp. Bages på nederste rille ved 200 °C i ca. 45 min. Kagen afkøles og overtrækkes med chokolade.

Serveres med Abrikoser i Amaretto og rørt vaniljeis, smagt til med Amarettolikøren fra abrikoserne.





karakterer:
Opskriften er vist 9437 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu