Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nødderand med abrikoser i amaretto

Nødderand med abrikoser i amaretto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 glasabrikoser i Amaretto (mrk. SVANSØ - fås bl.a. i Netto!)
100 g.smør
250 g.sukker
200 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
1.5 tsk.salt
1 tsk.vanillesukker
2 dl.mælk
4 æggehvider
100 g.hakkede nødder
50 g.hakket chokolade
 
Opskrift:
Smør og sukker røres blødt. Mel, bagepulver, vanillesukker og salt blandes og røres skiftevis med den kolde mælk i blandingen af smør og sukker. Æggehviderne piskes stive, og de hakkede nødder vendes forsigtigt i. Blandingen vendes herefter i mas-sen. Det hele hældes i en 2 liters randform (alm. springform), der er smurt godt og drysset med rasp. Bages på nederste rille ved 200 °C i ca. 45 min. Kagen afkøles og overtrækkes med chokolade. Serveres med Abrikoser i Amaretto og rørt vanilleis, smagt til med Amarettolikøren fra abrikoserne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7578 gange,
og udskrevet 129 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu