Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dessertrand 

Kokkens favorit
Se opskriften
Karamelrand
Karamel: Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme uden omrøring. Når det bobler og er lysebrunt, hældes det i en randform. Hold på formen med grydelapper og vend og drej den over svag varme, til den er beklædt på alle sider. Den...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
    4.2 -      70 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fløderand

    3.9 -      17 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Karamelrand

    3.3 -      10

Karamel-fløderand

    3.2 -      6

Karamelrand med flødeis

    5 -      3

Riskaramelrand

    3.5 -      3

Fløderand med æg / Cremerand

    4.5 -      3

Ananasrand I

    4.3 -      3

Vanilje-fløderand

    3 -      2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Solbærrand med frisk frugt og råcreme

    4 -      2

Eventyr-rand med appelsiner

    5 -      2

Eventyr-rand med karamel æbler

    2.8 -      2

Jordbærrand med cremesauce

    5 -      1

Ymerrand

    5 -      1

Abrikosrand I

    5 -      1

Abrikosrand II

    5 -      1

Cremerand

    5 -      1

Risrand med frugter

    5 -      1

Karamel-rand med æg

    5 -      1

Karamel-rand med ris / Riskaramelrand

    5 -      1

Nødderand med abrikoser i amaretto

    0 -      0

Fløderand med jordbær