Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Opskrifter med Oksebryst 

Kokkens favorit
Se opskriften
Ølbraiseret oksebryst
Oksebrystet brunes godt af sammen med gulerødder og løg i smørret. Pilsner og vand hældes over og retten småkoger 2-3 timer indtil kødet er meget mørt. Der efterfyldes med vand efter behov. Gryden må ikke koge tør. Sauce: Kødet...
se mere her


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.5-3 Der er billeder til denne opskrift   

Peberrodskød

4.2-20 Der er billeder til denne opskrift   

Kogt oksebryst med sursød sovs

3.3-17 Der er billeder til denne opskrift   

Sprængt oksekød (bryst) med peberrodssauce

4.3-6 Der er billeder til denne opskrift   

Sprængt oksebryst i lergryde

4.2-35 Der er billeder til denne opskrift   

Oksebryst i peberrodssauce

4.4-22 Der er billeder til denne opskrift   

Oksekød med peberrodssovs

3.4-8 Der er billeder til denne opskrift   

Rødvinsmarineret oksebryst

4-4 Der er billeder til denne opskrift   

Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta

3.9-5 Der er billeder til denne opskrift   

Kogt oksebryst med smørdampet spidskål

4.3-5 Der er billeder til denne opskrift   

Ølbraiseret oksebryst

2.3-3

Kogt oksebryst (Stegeso)

3.7-5

Oksebryst med grønsager (Stegeso)

3.2-5

Sprængt oksebryst med peberrodssauce

4.8-6

Oksebryst i ovnen

4.5-3

Sprængt oksebryst med gratineret græskar

5-3

Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og gulerødder

4.6-10

Pot au feu - Fransk kødsuppe

3.9-10

Fransk bondesuppe på kylling og oksebryst

4.8-2

Kålgryde med oksekød

3.7-6

Oksebryst i suppe med bladselleri og peberfrugt

4.3-2

Cocido Madrileño (Kogt høne, kød og grønsager)

3.3-5

Matambre (fyldt okseroulade)

4.8-4

Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)

5-1

Pastrami II

5-2

Oksebryst