Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Oksebryst med grønsager (Stegeso)

Oksebryst med grønsager (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 1/4 kg.oksebryst
1 marvknogle
6 dl.vand
1 porre
2 gulerødder
1/4 selleri
1 lille blomkålshoved
125 g.ærter
 hakket persille
 salt
 


Opskrift:

Skær porre, gulerødder og selleri i små stykker og kom dem, marvknogle, oksebrystet og vandet i stegesoen. Vandet skal dække kødet. Kog oksebrystet i 2-3 timer ved 200 grd. I de sidste 10-15 minutter koges blomkålsbuketter og ærter med. Der kan også koges kartofler i terninger i denne ret. Drys persille på til sidst. Jævn saucen og smag den til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 31658 gange,
og udskrevet 642 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birger  -  2010-01-05 17:27:26
Poor Penny! Nobody answered you through all that time ;<) Stegeso is a pottery cooking pot in (lid and bottom) it is internationally also known as a "Römertopf" (the German name).


penny  -  2007-02-14 17:44:57
stegsone? what is that?