Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ølbraiseret oksebryst

Ølbraiseret oksebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Ølbraiseret oksebryst, billede 4 Ølbraiseret oksebryst, billede 1 Ølbraiseret oksebryst, billede 2 Ølbraiseret oksebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksebryst med ben
50 g.smør
200 g.gulerødder
200 g.skalotteløg
 
2 pilsner
10 dl.vand
 salt
 
 Sauce:
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1000 g.nye kartofler
400 g.nye gulerødder med top
400 g.forårsløg
400 g.skalotteløg
 


Opskrift:

Oksebrystet brunes godt af sammen med gulerødder og løg i smørret. Pilsner og vand hældes over og retten småkoger 2-3 timer indtil kødet er meget mørt. Der efterfyldes med vand efter behov. Gryden må ikke koge tør.

Sauce:
Kødet tages op og suppen sigtes. Lad suppen stå et øjeblik så at fedtet samler sig i toppen, drys så med melet og lad dette opsuges i fedtet. Pisk grundigt igennem og koges op. Smages til med salt og peber.

Server kødet skåret i skiver med nye kartofler og de kogte grønsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 47305 gange,
og udskrevet 1723 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

7/9-12 Anita  -  2013-01-06 18:05:26
Dejlig opskrift. Brug gerne en oksekylotte. Severes gerne med bagt rodfrugetemos.


Annelise, Hvidovre  -  2012-09-25 17:36:38
Der skal nok stå 1 dl, i stedet for 10 dl.