Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kålgryde med oksekød

Kålgryde med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 dl.olivenolie
1000 g.hvidkål
3 løg
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
500 g.oksebryst uden ben
 salt
1 ds.hakkede tomater
2 dl.vand
 


Opskrift:

Skær alle urterne og kødet i terninger. Varm olie i en gryde og rist kød, løg og peberfrugt over stærk varme. Rør de hakkede tomater i sammen med saften fra dåsen og vandet og balnd godt rundt. Drys med salt og vend kålen i lidt efter lidt, efterhånden som den falder sammen. Læg låg over og lad retten småkoge i 1½ time. Rør af og til. Server med grovbrød og stærk sennep.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22085 gange,
og udskrevet 369 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu