Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksebryst i suppe med bladselleri og peberfrugt

Oksebryst i suppe med bladselleri og peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :



Ingredienser:
1-1.5 kg.oksebryst (tværreb)
2 l.vand
 salt
0.5-1 bladselleri
2 peberfrugter
2-3 løg
1 spsk.rosenpaprika
70 g.koncentreret tomatpuré
1.75 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Kog kødet møre i vand tilsat salt, 2 1/2 - 3 timer. Tag kødet op. Rens og del grøntsagerne. Kog dem 15 - 20 min. i den skummede suppe. Skær kødet i terninger og kom det på suppen sammen med tomatpuré og paprika.

Server suppen med creme fraiche, Brød eller flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13908 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bjarne nielsen  -  2009-01-17 08:31:46
forret til suppen