Pastrami 02
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Steffen Indsendt : Red : |
|
|
Oksebrystet pudses af for det værste fedt.
Krydderiblandingen rører sammen, og pøføres kødet. Idet der er tale om en tørmarinering kan det være svært at få krydderierne til at hæfte sig ved kødet. Resten hældes med i posen som marineringen skal foregå i. Der kan også marineres i et fad, selv vakuumpakker jeg køde og krydderiblanding. Kødet stilles i køleskabet, og vendes dagligt. Skal gerne stå op til 7-14 dag. Har selv haft det liggende i op til 3 uger. Her spiller vakuumpakning selvf. en rolle. Pastramien koldryges 4-5 timer. Koges 2-3 timer. Serveres i rigelige mængder på mørkt sandwichbrød med sennep og surt til. Tips: Ønsker man at nedfryse pastramien, kan det med fordel gøres efter rygning, så er tilbedredningstiden kort når lysten falder på pastrami. Har noteret salt/nitritsalt. Bruger selv halv af hver. Dette er også med til at forlænge holdbarhed, også under marinering. Samt farven bliver pænere, som ved anden sprængning. Søg evt. efter pastrami på youtube, her kan både fremstilling og servering ses. Katz Deli eller carnegie deli pastrami. |
|
Opskriften er vist 8933 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne