Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kogt oksebryst (Stegeso)

Kogt oksebryst (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 1/4 kg.oksebryst
 vand
 salt
2 gulerødder
1 porre
1/4 selleri
 spinat
 smør
 


Opskrift:

Kom oksebrystet i stegesoen. Hæld så meget vand på at kødet er dækket. Tilsæt salt og fint skåret grønsager. Koges i 2-3 timer ved 200 grader Hæld suppen fra og skær kødet i skiver. Anbring et lag friske eller frosne spinatblade i bunden af stegesoen. Kom smørklatter og salt på og læg kødet over. Lad det dampe i ca. 10 minutter til spinaten er kogt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26058 gange,
og udskrevet 480 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu