Sprængt oksebryst med dampede grønsager

Sprængt oksebryst med dampede grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red:

Sprængt oksebryst med dampede grønsager, billede 4 Sprængt oksebryst med dampede grønsager, billede 1 Sprængt oksebryst med dampede grønsager, billede 2 Sprængt oksebryst med dampede grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.let sprængt oksebryst
 vand
 
 Dampede grønsager:
8 gulerødder med top
1 blomkål
4 porrer
 
1000 g.kartofler
 
 
Opskrift:
Oksebrystet dækkes af koldt vand i en rummelig gryde og sættes over ved svag varme. Når det begynder at koge, skummes fedt og uklarheder væk med en øse.

Oksebrystet koger i ca. 3 timer under låg, indtil det er mørt.

Grønsagerne renses. Gulerødderne halveres, blomkålen deles i buketter og porrerne skæres i ca. 5 cm. stykker. Dampes møre i lidt letsaltet vand, evt. med en klat smør.

Server de dampede grønsager med oksebrystet skåret i tynde skiver, samt kogte kartofler, gerne nye.


karakterer:
Opskriften er vist 41565 gange,
og udskrevet 4142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu