Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksebryst

Oksebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karen

Indsendt :




Ingredienser:
1000 g.oksebryst el spidsbryst
3 spsk.olie
 groft salt
 groft peber
 div. krydderier efter smag ikke for mange
2 store gulerødder
1 stort løg
0.5 rød og grøn peber
1-1.5 l.boullion
 


Opskrift:

Varmluft ovn på 180 grader
1 ildfast fad smøres med olie, oksebryst snittes på skrå i fedt/senekant ca 3 steder, lægges i fadet og smøres med rest olie, krydres og steges. Grønsagerne snittes groft og når stegetermometer viser ca 50 grader i centrum, eller efter ½ time tilsættes de groftskårne grønsager, væden tilsættes efter yderligere 15 min. Væden kan med fordel suppleres med rødvin til sovs.


Tips:

tilbehør: kartofler, de stegte grønsager, sovs evt. tilsat rødvin og evt. mormor salat..




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7912 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tid  -  2018-02-05 16:56:14
Hvorlænge?