Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gløgg 

Kokkens favorit
Se opskriften
Klassisk gløgg
Sirup: Appelsiner og citroner skæres i skiver og småkoger sammen med de resterende dele i 5 minutter. Siruppen afkøles - gerne et døgn med hele krydderier etc. - og sigtes herefter. Opskriften giver ca. 3 dl færdig sirup. Ingredienserne...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.6 -48 Der er billeder til denne opskrift   

Arnes julegløgg

4.1 -73 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Den klassiske gløgg

2.7 -26 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Gluhwein 03

4.5 -63 Der er billeder til denne opskrift   

Gloegg

4.4 -14 Der er billeder til denne opskrift   

Gløgg med portvin

3.8 -41 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Børnegløgg

4 -90 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klassisk gløgg

3.1 -10 Der er billeder til denne opskrift   

Anderledes gløgg

4.9 -36 Der er billeder til denne opskrift   

Hvid Gløgg

4.7 -10 Der er billeder til denne opskrift   

Hvid gløgg 03

4.7 -13 Der er billeder til denne opskrift   

Gammel svensk julegløgg

4.1 -17

Gløgg med romrosiner

1.4 -9

Gylden gløgg

3.1 -21

Jacobs Julegløgg

4.3 -6

Hvid gløg

3.9 -5

Klassisk gløgg 02

2.5 -7

Gluhwein 02

1.1 -44

Russisk vodka-gløgg

1.9 -8

Gløgg uden alkohold og sukker

2.1 -18

Gløgg uden alkohol – Børnegløgg ( Diabetes )

4.4 -14

Gløgg med alkohol (Diabetes)

3.2 -10

Polish Honey Drink

2 -3

Gløggessens - Gløgg essens

3.4 -6

Gløggekstrakt - Gløgg ekstrakt

3.8 -2

Gammelsdags gløgg

5 -53

Hvid Julegløgg

0 -0

Hjemmelavet gløgg

5 -1

Hvid gløgg 02

4.9 -6

Hjemmelavet Gløgg

4.8 -11

Børne Gløgg

5 -2

Gløgg DeLuxe

0 -0

Gløggekstrakt

0 -0

Gløgg ala Oxbøll