Jacobs Julegløgg

Jacobs Julegløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 kanelstænger
25 kryddernelliker
1 ingefær
1 kardemomme
1 pomeransskal (min. 1 spsk.)
0.5 fl.mørk rom - gerne en Hansen rom
3-4 flaskerrødvin
 evt. portvin 1-3 flasker
 sukker
 rosiner
 mandler
 
 
Opskrift:
Lad krydderierne trække i et lukket glas sammen med rommen i 1 uge eller til den nu skal bruges. Filtrer. Bland filtratet med rødvin, sukker, rosiner og mandler. Tilsæt så meget portvin som du synes du vil (har råd til). Husk lykken er ligefrem proportionel med mængden af portvin. (dog max 1 fl. Portvin til 1 fl. rødvin). Det anbefales at bruge en lidt bedre flaske rødvin.


karakterer:
Opskriften er vist 37861 gange,
og udskrevet 928 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
byt evt. portvinen ud med Brøndunsnaps (smager ikke af noget)

klaus  -  0000-00-00 00:00:00
kan man også putte vodka i uden smagen ryger