Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jacobs Julegløgg

Jacobs Julegløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kanelstænger
25 kryddernelliker
1 ingefær
1 kardemomme
1 pommeransskal (min. 1 spsk.)
1/2 flaskemørk rom - gerne en Hansen rom
3-4 flaskerrødvin
 evt. portvin 1-3 flasker
 sukker
 rosiner
 mandler
 
 


Opskrift:

Lad krydderierne trække i et lukket glas sammen med rommen i 1 uge eller til den nu skal bruges. Filtrer. Bland filtratet med rødvin, sukker, rosiner og mandler. Tilsæt så meget portvin som du synes du vil (har råd til). Husk lykken er ligefrem proportionel med mængden af portvin. (dog max 1 fl. Portvin til 1 fl. rødvin). Det anbefales at bruge en lidt bedre flaske rødvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 34979 gange,
og udskrevet 893 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
byt evt. portvinen ud med Brøndunsnaps (smager ikke af noget)


klaus  -  0000-00-00 00:00:00
kan man også putte vodka i uden smagen ryger