Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gloegg

Gloegg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gloegg, billede 4 Gloegg, billede 1 Gloegg, billede 2 Gloegg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 fl.rødvin
1 helkanel
2 stk.hel kardemomme
1/2 citron
85 g.sukker
2 sevilla appelsiner eller pomeranser
12 helenelliker
100 g.rosiner
100 g.mandler
 
 
Opskrift:
Hæld rødvinen i en emaljeret gryde og læg kanel og kardemomme ved i en lille gazepose. Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under gryden og lad vinen trække under låg ca 5 min. Tilsæt sukker, citronsaft og tynde strimler gul skal af citronen.

Stik hele nelliker i de let bitre sevilla appelsiner eller pomeranser og læg dem i en opvarmet bowle sammen med rosiner og hele, smuttede mandler.

Hæld den varme vin over og server gløggen i små glaskrus.

Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på gløgg

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (63 stemmer)

Opskriften er vist 59365 gange,
og udskrevet 1336 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu