Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gylden gløgg

Gylden gløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
7 1/2 dl.halvtør hvidvin
1 dl.farin
1 tsk.hel kardemomme
1 helingefær
12 helenelliker
2 tsk.ukrydret snaps
 
 mandler
 rosiner
 
 


Opskrift:

Hæld vinen i en gryde sammen med farinen. Læg alle krydderierne i og varm igennem under let omrøring. Sluk, læg låg på gryden og lad det stå og trække i et par timer. Si krydderierne fra og tilsæt snaps. Varm vinen op igen, men forsigtigt, så den ikke kommer i kog.

Servering:
Serveres med rosiner og smuttede, flækkede mandler i små glas eller med en nøddeblanding bestående af smuttede mandler, rosiner, hassel- og valnødder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19212 gange,
og udskrevet 358 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu