Gylden gløgg
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Hæld vinen i en gryde sammen med farinen. Læg alle krydderierne i og varm igennem under let omrøring. Sluk, læg låg på gryden og lad det stå og trække i et par timer. Si krydderierne fra og tilsæt snaps. Varm vinen op igen, men forsigtigt, så den ikke kommer i kog.
Servering: Serveres med rosiner og smuttede, flækkede mandler i små glas eller med en nøddeblanding bestående af smuttede mandler, rosiner, hassel- og valnødder. |
|
Opskriften er vist 23410 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne