Gylden gløgg

Gylden gløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
7.5 dl.halvtør hvidvin
1 dl.farin
1 tsk.hel kardemomme
1 helingefær
12 helenelliker
2 tsk.ukrydret snaps
 
 mandler
 rosiner
 
 
Opskrift:
Hæld vinen i en gryde sammen med farinen. Læg alle krydderierne i og varm igennem under let omrøring. Sluk, læg låg på gryden og lad det stå og trække i et par timer. Si krydderierne fra og tilsæt snaps. Varm vinen op igen, men forsigtigt, så den ikke kommer i kog.

Servering:
Serveres med rosiner og smuttede, flækkede mandler i små glas eller med en nøddeblanding bestående af smuttede mandler, rosiner, hassel- og valnødder.


karakterer:
Opskriften er vist 21086 gange,
og udskrevet 398 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu