Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet Gløgg

Hjemmelavet Gløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Skoda Per

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.sukker
2 Stænger Kanel
10 Hele Nelliker
 Saften af ½ Citron
 Skallen af ½ Citron (revet)
1.5 dl.Vand
1 FlaskeRødvin
200 g.Rosiner
200 g.Mandler
 
Opskrift:
Sukker og vand blandes og sættes over blusset, når sukkeret er opløst kommes kanelstængerne, nellikerne, Citronsaften og den revet skal i.
Det hele koges i ca. 10 min. og stilles derefter til afkøling i ca. 2 timer.

Det hele sigtes, hvorefter man kommer rødvin, rosiner og mandler i. Det hele opvarmes lige inden det skal bruges, må ikke koge.

Tips:

Mængden af rosiner og mandler kan minskes eller øges efter smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8862 gange,
og udskrevet 226 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kirsten Odgaard  -  2019-11-24 14:14:23
Hvor mange personer er opskriften til ?Kirsten

Henriette  -  2011-10-22 20:02:08
Prøvede med flydende sødemiddel (perfekt sød: 3-4 skvæt) og en presset clementin. Smager PERFEKT! Dejligt med gløgg allerede i oktober for en juleelsker som mig! :) 10 herfra.