Hvid gløgg 02
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Fryseegnet : Er íkke fryseegnet Indsendt af : Rejemad Indsendt : Red : |
|
|
Varm hyldeblomstsaften op med nelliker, tørret ingefær, kanelstang og kardemommekapsler.
Lad det småsimre en lille time. Bland hvidvinen i sammen med limeskiver og varm gløggen igennem. Tilsæt mandelsplitter inden servering. Pynt med en hel kanelstang. |
|
Opskriften er vist 7420 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne