| |
|
Hvid gløgg 03
Hvid gløgg 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | tørrede pomeransskaller2 tørrede pomeransskaller | 2 | | tørret ingefær2 tørret ingefær | 1 | | hel kanelstang1 hel kanelstang | 0.5 | spsk. | hele nelliker0.5 spsk. hele nelliker | 1 | spsk. | stødt kardemomme1 spsk. stødt kardemomme | 2 | dl. | hvid portvin2 dl. hvid portvin | 2 | fl. | hvidvin2 fl. hvidvin | 3 | dl. | sukker 3 dl. sukker | | | | 2 | dl. | Brøndumsnaps2 dl. Brøndumsnaps | | | | | | |
| |
Alle ingredienserne kommes op i gryden, og lunes langsomt op, står og trækker så lang tid som muligt. Gerne natten over.
Si gløggen gennem et kaffefilter, og varm den langsomt op, gløggen må IKKE koge, snapsen hældes i og der serveres
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 35801 gange, og udskrevet 869 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2007-12-16 15:20:05 prøv evt med absinth da det er yderst fremragende i denne udsøgte drik! tro mig det bliver ikke bedre! :) God jul!
Charlotte - 2007-12-12 20:56:45 Krydderierne bør koges op i vand, og trække et døgn...
|
|