Alle ingredienser koges med vand og en smule sukker ved svag varme i en 1/2 times tid.
Krydderierne kommes i et tætsluttende glas, og kogende vand kommes på, så det dækker.
Det skal trække i et par dage, så er den klar til brug igen. Hvis den mister kraften, kan den koges op på ny. Gløggekstrakten skal opbevares i køleskab.
Brug 1/4 ltr. af ekstrakten til en flaske rødvin eller saft.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 28838 gange, og udskrevet 964 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider