Gløgg med alkohol (Diabetes)

Gløgg med alkohol (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Glas

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

HøjtidJul - julen

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 hele nelliker
1 tsk.kardemomme
2 dl.vand
3 tsk.sødemiddel
1 appelsin reven skal heraf
1 flaskerødvin
1 dl.snaps
1 dl.tør sherry
15 g.mandelsplitter
 
Opskrift:
Krydderier koges med vand. Sødemiddel og appelsinskal tilsættes. Koges op og tages af varmen. Trækker nogle timer.

Væsken sies. Blandes op med spiritus og varmes op til kogepunktet. Mandlerne tilsættes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 29785 gange,
og udskrevet 673 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Linda  -  2007-12-19 17:13:00
Jeg tror at rødvinen hører ind under spiritus :) Men skal ikke kunne sige det!

eljoma  -  2007-12-01 14:48:21
hvornår tilsættes rødvinen?