Bradepandekage 

Kokkens favorit
Se opskriften
Drømmekage fra Brovst
Sukker og smør (ikket smeltet) røres godt. Æg tilsættes ét for ét og røres godt. Resten af ingredienserne røres i. Dejen fyldes i en bradepande ca. 33x38 cm og bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter. Alle...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.9 -18

Stor tigerkage med mørk chokolade

3.6 -16

Tigerkage 02

4.5 -23

Den du ved nok 02

2.4 -8 Opskriften har næringsberegning   

Bradepandekage med nøddemarengs

4.5 -4

Søren Stokholms Gulerodskage

4.2 -33

Brunsviger 02

4.5 -2

Tvebakkage

4.2 -17

Jeanettes den du ved nok

2.3 -4

Æblekage i et snuptag

2.5 -20

Petras chokoladekage

3.2 -9

Hawaiikage

3.5 -3

Sønderjysk pladekage

4.7 -76

Sjokoladekage

3.6 -40

Skumkage (bedstefar med skæg)

4.7 -6

Maries Æblekage

4.8 -6

Prossekage 02

3.6 -18

Kanelkage 02

4.7 -6

Stines æblekage

3.9 -74

Den bedste arabiske chokoladekage

4.7 -7

Æggefri chokoladebradepandekage

4.2 -48

Dagplejekage

4.8 -6

Æblekage med chokolade 02

4 -1

Squashkage med havekørvel

2.5 -3

Hyggekage 02

3.7 -5

Jettes skovturskage

4.2 -43

Bradepandekage med knas 03

4.2 -6

Sverigesvej 23 kagen

4.4 -5

Malenes brandepandekage

4.5 -3

Markonbradepandekage

4.7 -29

Den du ved nok 03

4.5 -1

Herregaardskage

1 -2

Bedstefars kage

3.5 -1

Skodsbøllekage (Sønderjysk)

4.3 -5

Grønkage 02

4.6 -4

Snehvidekager

5 -1

Florentiner-kager

3.5 -12

Chokolade-kagen

2.8 -2

Mors chokoladekage 02

4.8 -37

Grøn kage 02

3.1 -7

Kildegårdens sirupskage

3.6 -8

Marcipankage 02

4 -1

Nøddemarengskage

2.3 -2

Luksus chokoladekage

4.7 -23

Chokoladekage a la Jamie Oliver

1.8 -20

Den verdens berømte cokoladekage

4 -1

Karens (honning) kage

4 -1

Grøn måne kage

5 -3

Den kage, som Rasmine er så sød at bage

0 -0

Bagt kage med rabarbermarengs 02

3.5 -1

Bradepandekage med rabarbermarengs 05

5 -1 Opskriften har næringsberegning   

Bradepandekage med rabarbermarengs 04



forrige