maizenamel (majsmel kan evt. også anvendes3 dl. maizenamel (majsmel kan evt. også anvendes
2
dl.
majsolie2 dl. majsolie
150
g.
marcipan150 g. marcipan
Opskrift:
Æg og sukker piskes, til blandingen er luftig. Rør de øvrige ingredienser i dejen.Marcipanen rives på rivejern. Dejen hældes i en smurt form, og bages
ved 180 grader (varmluft), ca. 35-40min.
Tips:
God fornøjelse! :-)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 11856 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
- 2011-02-17 18:30:24 totalt flydene efter 1 time... den lugter godt, men med æg er det vigtigt at den er bagt gennem...jeg smed den ud :(
lisbeth - 2010-10-13 12:08:33 Man kan sagtens erstatte maizenemel eller majsmel med alm. mel. Smager også godt med cremefraise.
Charlotte - 2008-06-22 21:07:28 Forrygende god, med 3 revne æbler i, og serveret med flødeskum.
MEN MEN MEN skal bage 1,5 time.....
Julie - 2008-06-03 11:23:35 Den er rigtig god! mums mmmm
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider