Markonbradepandekage

Markonbradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisbeth

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.sukker
12 æg
500 g.smør
500 g.hvedemel
500 g.markoner
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes sammen Smør smeltes og blandes i sammen med mel og knust markron.

Stor bradepande dækkes med bagepapir Bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 40 minutter stik efter med pind om den er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 17509 gange,
og udskrevet 483 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-18 22:52:30
Jeg blandede 1 spsk. natron i melet, tilføjede 3 spsk. mandelessens og 1 1/2 spsk. vaniliesukker. Den bragte stor lykke med et tyndt lag kakaoglasur til sommerfesten i min datters klasse, flere var helt vilde efter opskriften..... striber af smeltet chokolade, drysset med hakkede nødder, mandler, valnødder er da også en mulighed ;)

  -   2008-08-18 00:26:49
Lækker kage. Mangler en ide til noget pynt oven på, så den ser lidt festligere ud. Almindelig glasur vil efter min mening være for sødt. Har I nogle ideer?

  -   2007-01-08 22:48:42
hvad er det sidste i opskriften der mangler