Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hawaiikage

Hawaiikage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
500 g.sukker
300 g.margarine
250 g.revne gulerødder
400 g.ananasstykker (blendet)
200 g.kokosmel
550 g.hvedemel
3 tsk.natron
1 spsk.vanillesukker
 
 Glasur:
200 g.flormelis
2-3 dråbermandelessens
 spilkogende vand
 


Opskrift:

Æg, sukker og margarine røres godt. Bland gulerødder, ananas og kokos i. Mel, natron og vanillesukker blandes og vendes i.

Hæld dejen i en smurt bradepande (30x42 cm.) og bag kagen i 20 minutter ved 175 grader C på næstnederste rille. Skru ned til 150 grader C og bag kagen færdig (ca. 20 minutter).

Når kagen er kold glaseres den med glasuren.

Tips:

Kagen kan fryses ned, så skal man bare vente med at putte glasur på den.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13862 gange,
og udskrevet 338 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte O  -  2012-08-02 18:42:18
Kagen bliver bedre dagen efter - og det gør den endnu bedre, hvis man lægger ananas-stykker ovenpå glasuren. Dejlig frisk.


Dorte O  -  2012-08-01 21:10:26
Jeg synes resultatet er lidt kedeligt. Jeg kan slet ikke smage, at der er ananas i.. Tror jeg vil pynte med ananasskiver ovenpå glasuren.. Til gengæld tror jeg godt, man kan spare lidt på kokos... Det smager meget igennem. Men måske er det småting, der skal til at gøre den god.


Connie  -  2012-06-28 16:06:14
Nu har jeg bagt den flere gange til forskellige mennesker. Den falder i god smag hver gang, og ovenikøbet kan den holde flere dage uden at blive knastør.


Karin  -  2011-11-13 22:24:43
En fantastisk lækker kage som bragte stor succes herhjemmer