Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bradepandekage med rabarbermarengs 04

Bradepandekage med rabarbermarengs 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :



Ingredienser:
  Bund:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.75 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Topping:
500 gram Rabarber renset vægt
3 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Rør blødt smør og sukker luftigt i 3 min. Tilsæt en æggeblomme ad gangen under omrøring. Tilsæt vaniljesukker.

Sigt mel og bagepulver sammen, og tilsæt salt. Vend det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i en smurt bradepande på 24 x 30 cm.

Skær rabarberen i 1 cm lange stykker. Bland med kartoffelmel.

Hak mandlerne.

Pisk æggehviderne godt stive med sukker. Vend mandler og rabarber i, og fordel det så over dejen.

Bag kagen i 45 min ved 175 grader.

Sæt kagen til afkøling på en bagerist, og server lun med flødeskum.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bradepandekage med rabarbermarengs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1465 gange,
og udskrevet 31 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 18906 (4501 kcal)
KJ pr. Pers. 1575 (375 kcal)
Vægt ialt 1614 gram
Vægt pr. Pers. 134 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1171 KJ (278 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 38.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu