Florentiner-kager

Florentiner-kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 35 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør eller margarine
1 æggeblomme
3 spsk.sukker
150 g.hvedemel
 
 Mandelfyld:
75 g.smør
100 g.sukker
2 æg
100 g.smuttede malede mandler
 nogle få dråber grøn frugtfarve.
 
 Glasur:
125 g.florsukker
 ganske lidt varmt vand
 
 Pynt:
4 spsk.syltet appelsinskal skåret i små terninger
 
Opskrift:
Smør eller margarine, æggeblomme og sukkeret hakkes sammen med melet. Dejen æltes sammen. Rulles ud til en flade ca. 20x40 cm. Løftes ved hjælp af kagerullen over i en smurt bradepande. Bages halvfærdig ved 225 grader C i ca. 8 minutter og afkøles.

Så smøres fyldet på. Kagen bages igen ca. 8 minutter ved samme varmegrad.

Når kagen er afsvalet lidt, smøres glasuren over. Hakket appelsinskal drysses på, og kagen skæres i passende stykker.

Tips:

653 - 665


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13948 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu