Pisk æg og sukker til skum. Bland hjortetaksalt og mel og rør det i skiftevis med fløden. Rør romessensen i. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir og forbag den på næstnederste rille ved 200 grader C i 10 min.
Nøddemarengs:
Pisk æggehviderne stive, pisk halvdelen af sukkeret i og pisk videre, til det bliver en sej masse. Vend resten af sukkeret i sammen med nøddeflagerne og bred marengsen ud på kagen. Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig ved 200 grader C i 12-14 min.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7373 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider