Nøddemarengskage

Nøddemarengskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 æg
400 g.sukker
500 g.hvedemel
2 tsk.hjortetaksalt
4 dl.piskefløde
1 spsk.romessens
 
 Nøddemarengs:
1 dl.æggehvider
100 g.sukker
40 g.hasselnøddeflager
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker til skum. Bland hjortetaksalt og mel og rør det i skiftevis med fløden. Rør romessensen i. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir og forbag den på næstnederste rille ved 200 grader C i 10 min.

Nøddemarengs:
Pisk æggehviderne stive, pisk halvdelen af sukkeret i og pisk videre, til det bliver en sej masse. Vend resten af sukkeret i sammen med nøddeflagerne og bred marengsen ud på kagen. Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig ved 200 grader C i 12-14 min.


karakterer:
Opskriften er vist 7561 gange,
og udskrevet 99 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu