Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Den kage, som Rasmine er så sød at bage

Den kage, som Rasmine er så sød at bage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Jeg skal no

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Den skal jo ikke gemmes men spises

Indsendt af : Frederik's kage-sultne mave

Indsendt :



Ingredienser:
4 æg
600 g.sukker
600 g.hvedemel
4 tsk.bagepulver
4 tsk.vanillesukker
3 spsk.cacao
3 dl.mælk
300 g.smeltet afkølet margarine
1 dl.kold stærk kaffe
 
Opskrift:
1. Pisk æg og sukker grundigt.

2. Rør mel, bagepulver, vanillesukker og cacao i æggemassen.

3. Rør mælken og den smeltede margarine i dejen.

4. Til sidst røres den kolde kaffe i og dejen røres til den er glat og ensartet.

5. Bag kagen ved 170 grader i 30-40 min. i en velsmurt bradepande.

6. Når kagen er afkølet lidt, røres glasuren sammen og smøres på, der drysses med kokosmel.

Tips:

Jeg synes at dette er en god kage Rasmine, og den kan vi sagtens lave i fællesskab ;)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8817 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia   -  2015-05-23 07:51:38
Kan den fryses ned uden glasur

Rasras  -  2011-12-20 13:23:09
Den er sindssygt god, prøv den ;-)

  -  2011-08-25 15:54:36
Vores lille kage er blevet verdensberømt! ;D