| |
|
Den kage, som Rasmine er så sød at bage
Den kage, som Rasmine er så sød at bage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Den skal jo ikke gemmes men spises
Indsendt af : Frederik's kage-sultne mave
Indsendt :
| |
|
|
4 | | æg4 æg | 600 | g. | sukker600 g. sukker | 600 | g. | hvedemel600 g. hvedemel | 4 | tsk. | bagepulver4 tsk. bagepulver | 4 | tsk. | vanillesukker4 tsk. vanillesukker | 3 | spsk. | cacao3 spsk. cacao | 3 | dl. | mælk3 dl. mælk | 300 | g. | smeltet afkølet margarine300 g. smeltet afkølet margarine | 1 | dl. | kold stærk kaffe1 dl. kold stærk kaffe | | | |
| |
1. Pisk æg og sukker grundigt.
2. Rør mel, bagepulver, vanillesukker og cacao i æggemassen.
3. Rør mælken og den smeltede margarine i dejen.
4. Til sidst røres den kolde kaffe i og dejen røres til den er glat og ensartet.
5. Bag kagen ved 170 grader i 30-40 min. i en velsmurt bradepande.
6. Når kagen er afkølet lidt, røres glasuren sammen og smøres på, der drysses med kokosmel.
Tips:
Jeg synes at dette er en god kage Rasmine, og den kan vi sagtens lave i fællesskab ;)
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9051 gange, og udskrevet 96 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Pia - 2015-05-23 07:51:38 Kan den fryses ned uden glasur
Rasras - 2011-12-20 13:23:09 Den er sindssygt god, prøv den ;-)
- 2011-08-25 15:54:36 Vores lille kage er blevet verdensberømt! ;D
|
|