Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Bradepandekage med nøddemarengs

Bradepandekage med nøddemarengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Hjortetaksalt
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Romessens
   
  Nøddemarengs:
1 dl. Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Hasselnøddeflager
   


Opskrift:

Pisk æg og sukker til skum. Bland hjortetaksalt og mel og rør det i skiftevis med fløden. Rør romessensen i. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir og forbag den på næstnederste rille ved 200 grader C i 10 min.

Nøddemarengs:
Pisk æggehviderne stive, pisk halvdelen af sukkeret i og pisk videre, til det bliver en sej masse. Vend resten af sukkeret i sammen med nøddeflagerne og bred marengsen ud på kagen. Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig ved 200 grader C i 12-14 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22253 gange,
og udskrevet 516 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fru Damm  -  2007-07-22 22:41:40
ALT for kort bagetid og på for høje grader. Kagen STINKER af hjortetaksalt. Smager ok, men lugten tager apetiten