Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kildegårdens sirupskage

Kildegårdens sirupskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.sirup
350 g.sukker
100 g.smør eller margarine
1 kg.hvedemel
2 tsk.natron
2 tsk.kanel
2 tsk.ingefær
1 tsk.nelliker
5 dl.kærnemælk
 
 Pynt:
 Glasur:
150 g.florsukker
1.5 spsk.varmt vand
 Røres til en passende konsistens
 


Opskrift:

Sirup, sukker og fedtstof smeltes i en gryde og afkøles. Melet, der er sigtet sammen med krydderierne, og kærnemælken røres i sirupsmassen. Dejen fyldes i en smurt, melet eller raspet bradepande.

Bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 40 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen glaseres helt eller delvist efter behov. Kagen smager bedst, når den ikke spises nybagt

Tips:

718




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 7182 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

dingenot  -  2010-12-04 16:04:55
Det er en opskrift jeg har savnet i mange år. DEN ER VIRKELIG VÆRD AT BAGE: uhmmmm