Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagt kage med rabarbermarengs 02

Bagt kage med rabarbermarengs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : hama

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
175 g.smør
100 g.sukker
2 spsk.vanillesukker
1 tsk.salt
3 æggeblommer
250 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
5 spsk.mælk
 
 Rabarbermarensen:
3 æggehvider
200 g.sukker
100 g.valnøddekerner
600 g.rabarber, renset vægt
 
Opskrift:
Dejen:
blødt smør, sukker, vanillie og salt røres sammen, derefter tilsættes æggeblommerne.
Mel og bagepulver sigtes sammen og kommes i dejen, skiftevis med mælken.

Rabarbermarengs:
rabarberne renses og skæres i stykker af 2-3 cm.
æggehviderne piskes stive og sukkeret kommes i, lidt af gangen, derefter vendes rabarber og valnødder i.

Dejen kommes i en smurt springform og rabarber marengsen fordeles oven på.

Bages i ovn med undervarme, ved 175 grader i 55 min. Hold øje med marengsen ikke brander. Kom evt staniol over kagen efter 15 min i ovnen.

Tips:

Jeg bruges nogle gange knuste makroner eller rosiner, i stedet for valnødder.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bradepandekage med rabarbermarengs

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8417 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu