Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bedstefars kage

Bedstefars kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
400 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
300 g.sukker
1 tsk.bagepulver
4 æggeblommer
2.5 dl.mælk
 
 Fyld:
225 g.æblegrød eller marmelade
 
 Marengs:
250 g.sukker
4 æggehvider
 


Opskrift:

Marengs:
Æggehviderne piskes stive og sukkeret tilsættes lidt ad gangen.

Fedtstoffet blødgøres og røres godt sammen med sukkeret. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Bagepulver og mel sigtes sammen og tilsættes sammen med mælken og røres, til dejen er ensartet.

Dejen kommes i en smurt og melet bradepande, ca. 30x40 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 15 minutter Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Derefter smøres æblegrød eller marmelade på, og marengsen fordeles over fyldet. Drysses let med sukker over marengsen.

Bages straks færdig ved samme ovntemperatur i ca. 15 minutter til marengsen er gylden.

Tips:

871




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bedstefars kage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12818 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lillian  -  2009-02-27 16:35:47
Kagen er langt fra færdig på så kort tid. desværre. Den får 30 - 45 min ekstra. Ellers er det en dejlig kage


katrine  -  2007-02-08 17:55:56
fejl under opskrift undskyld