Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kompot (Tilbehør) 

Kokkens favorit
Se opskriften
Rabarberkompot i ovn
Snit rabarberne i 2-3 cm. lange stykker, er stilkene meget tykke, flækkes de. fordel dem i et ovnfast fad. Bland rabarberne med sukker. Dæk fadet med folie og sæt det på plade midt i ovnen 15-20 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. Tag...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
    5 -      1

Kirsebærkompot med kirsch og mandler

    5 -      1

Sveskekompot med vin og te

    5 -      1

Majskompot med tomat, ingefær og chili

    5 -      3

Abrikoskompot

    5 -      1

Rabarberkompot med yoghurttimbale

    5 -      2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Bjørns rabarberkompot

    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Persillerodskompot

    4.8 -      3

Rabarbarkompot i ovn

    4.8 -      4

Løgkompot 02

    4.8 -      4

Rønnebær-æblekompot

    4.7 -      3

Rødløgskompot III

    4.6 -      14

Løgkompot 03

    4.6 -      5 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Tranebærkompot 02

    4.5 -      3

Rødbedekompot

    4.5 -      3

Tomatkompot

    4.5 -      2

Druekompot

    4.5 -      2

Blommekompot med appelsin og kardemomme

    4.4 -      31 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Rababerkompot

    4.2 -      12 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Rabarberkompot i ovn

    4 -      6

Hybenkompot

    4 -      1

Blommekompot

    4 -      2

Rødløgskompot II

    4 -      2

Solbærkompot

    4 -      3

Tranebærkompot 03

    4 -      1

Løgkompot med rosiner

    3.9 -      49 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Rabarberkompot

    3.8 -      2

Kompot af tørret frugt, i trykkoger

    3.8 -      2

Rødløgskompot I

    3.3 -      3

Tyttebærkompot

    3.3 -      12

Hindbærkompot

    3.3 -      2

Pærekompot

    2.8 -      3 Opskriften har næringsberegning   

Stikkelsbær kompot

    2.8 -      2 Der er billeder til denne opskrift   

Peberfrugtkompot

    2.8 -      2

Brombærkompot

    2.8 -      2

Blåbærkompot

    2.6 -      8

Vindruekompot

    2.3 -      6

Løgkompot

    2.3 -      2

Grillet rabarberkompot

    2 -      3

Æblekompot