Druekompot
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : |
|
|
Druerne skylles. Smelt smørret på en stor pande og sauter de hele druer. Hæld rødvinen over og lad blandingen koge i ca. 5 min. Tilsæt derpå sukker. Kompotten kan evt. jævnes, hvis den synes for tynd. Serveres lun eller kold som tilbehør til kødretter, f.eks. vildt.
Tips: Et virkelig raffineret tilbehør til f.eks. en rødvinsmarineret svinekam, en mørbrad eller enhver form for vildt. Kan også laves med grønne druer og hvidvin. |
|
Opskriften er vist 26649 gange,
og udskrevet 530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne