Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Druekompot

Druekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.blå druer
0.5 dl.rødvin
1 spsk.sukker
 smør til stegning
 evt.maizena
 


Opskrift:

Druerne skylles. Smelt smørret på en stor pande og sauter de hele druer. Hæld rødvinen over og lad blandingen koge i ca. 5 min. Tilsæt derpå sukker. Kompotten kan evt. jævnes, hvis den synes for tynd. Serveres lun eller kold som tilbehør til kødretter, f.eks. vildt.

Tips:

Et virkelig raffineret tilbehør til f.eks. en rødvinsmarineret svinekam, en mørbrad eller enhver form for vildt. Kan også laves med grønne druer og hvidvin.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22193 gange,
og udskrevet 481 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu