| |
|
Tomatkompot
Tomatkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | tomater500 g. tomater | 5 | | skalotteløg5 skalotteløg | 100 | g. | smør100 g. smør | 1 | dl. | hvidvin1 dl. hvidvin | | | Salt Salt | | | peber peber | | | sukker sukker | | | esdragon esdragon | | | |
| |
Skalotteløg snittes fint og dampes møre i lidt af smørret. Heri kommes hvidvinen som koger ind til en fjerdedel.
Tomat i meget små tern kommes ved, varmes igennem og smages til med salt, peber, sukker og citronsaft samt esdragon.
Resten af smørret røres i i små klatter. Hvis kompotten er meget tynd må den koge lidt ind.
Bruges f.eks. til fisk eller fjerkræ.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11240 gange, og udskrevet 163 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|