Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarberkompot med yoghurttimbale

Rabarberkompot med yoghurttimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kræftens Bekæmpelse

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.vinrabarber i tændstiktynde stave
1 dl.sukker
2 tsk.kartoffelmel
1 l.yoghurt naturel
 dl.piskefløde
½ vanillestang
3 bladehusblas
 
Opskrift:
Bland rabarberstavene med sukker i et ildfast fad, dæk det til og sæt det i ovnen 20-25 min. ved 175°. Hæld den dannede væde fra rabarberfadet i en lille gryde og bring det i kog, tilsæt kartoffelmel udrørt i lidt koldt vand og fjern straks fra varmen. Hæld den jævnede lage over rabarberne. Lad det køle helt af.

Yoghurttimbale:
Afdryp yoghurten i et kaffefilter natten over. Læg husblassen i blød i koldt vand, vrid den og smelt den over vandbad. Bland lidt af den afdryppede yoghurt i og bland efterhånden det hele sammen. Pisk fløden stiv med kornene fra vanillen og vend den i yoghurten. Fordel massen i portionsskåle, eller i kaffekopper i mangel af bedre, og stil dem koldt et par timer. Vend timbalerne ud på tallerkener og anret rabarberkompotten omkring.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7192 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu