Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majskompot med tomat, ingefær og chili

Majskompot med tomat, ingefær og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
3 majs
6 tomater
1 løg
1,5 cm.frisk ingefær
3 fedhvidløg
 persille
 chili
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær bunden af hver majs, stil kolberne på højkant og skær så kornene af. Hak løg, ingefær, chili og hvidløg fint. Skær tomaterne i sjettedele. Sauter først løg, hvidløg, chili og ingefær, dernæst majs i olivenolie. Kast så tomaterne ned i gryden/sauterepanden. Læg låg på og lad tomaterne kaste lidt vand fra sig. Fjern låget og lad kompotten koge ind til en forholdsvis tæt konsistens. Smag til med salt og peber, hak persille og vend i.

Server som en selvstændig ret eller som tilbehør til kylling, stegt kød eller stegt fisk. Eller brug kompotten til Courgetter farseret med majs og tomat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8995 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

CTR  -  2011-03-18 18:45:11
Virkelig dejlig tilbehør til steg og steaks - kan sagtens tilberedes med friskreveet tørret ingefær, hvis du ikke har frisk ingefær