Blåbær, appelsinskal, saften af 1 lime, sukker og ¼ liter vand kommes i en gryde og varmes lang-somt op. Blåbærrene skal pocheres, men ikke gå i stykker. Når det skummer, rører man rundt og hælder arrowroot i så det tykner.
Hæld det op i en skål og lad det køle lidt af.
Kompotten servers lun til yoghurt-is.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 16766 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
Jørgen - 2011-03-05 20:54:59 I stedet for arrowroot (pileurt) kan anvendes kartoffelmel
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider