Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rønnebær-æblekompot

Rønnebær-æblekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.rønnebær
500 g.æbler
5 dl.vand
1000 g.sukker
 


Opskrift:

Skyl rønnebærrene i koldt vand. Lad dem dryppe af og rib dem for stilkene. Lettes med en gaffel. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.

Kom rønnebær, æbler og vand i en gryde. Lad det koge for svag varme uden låg i 8-10 minutter.

Tilsæt sukker og lad frugten koge yderligere 8-10 minutter. Rør ofte i gryden, så kompotten ikke brænder på.

Tag gryden fra varmen og skum eventuelt.

Hæld kompotten i glas eller krukker og bind straks til med syltepapir eller dobbelt pergamentpapir eller luk med tætsluttende låg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9595 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu