| |
|
Rønnebær-æblekompot
Rønnebær-æblekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | rønnebær500 g. rønnebær | 500 | g. | æbler500 g. æbler | 5 | dl. | vand5 dl. vand | 1000 | g. | sukker1000 g. sukker | | | |
| |
Skyl rønnebærrene i koldt vand.
Lad dem dryppe af og rib dem for stilkene.
Lettes med en gaffel.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.
Kom rønnebær, æbler og vand i en gryde.
Lad det koge for svag varme uden låg i 8-10 minutter.
Tilsæt sukker og lad frugten koge yderligere 8-10 minutter.
Rør ofte i gryden, så kompotten ikke brænder på.
Tag gryden fra varmen og skum eventuelt.
Hæld kompotten i glas eller krukker og bind straks til med syltepapir eller dobbelt pergamentpapir eller luk med tætsluttende låg.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10377 gange, og udskrevet 234 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|