Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rønnebær-æblekompot

Rønnebær-æblekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.rønnebær
500 g.æbler
5 dl.vand
1000 g.sukker
 
Opskrift:
Skyl rønnebærrene i koldt vand. Lad dem dryppe af og rib dem for stilkene. Lettes med en gaffel. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.

Kom rønnebær, æbler og vand i en gryde. Lad det koge for svag varme uden låg i 8-10 minutter.

Tilsæt sukker og lad frugten koge yderligere 8-10 minutter. Rør ofte i gryden, så kompotten ikke brænder på.

Tag gryden fra varmen og skum eventuelt.

Hæld kompotten i glas eller krukker og bind straks til med syltepapir eller dobbelt pergamentpapir eller luk med tætsluttende låg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10088 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu