Rabarberkompot i ovn
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit rabarberne i 2-3 cm. lange stykker, er stilkene meget tykke, flækkes de.
fordel dem i et ovnfast fad.
Bland rabarberne med sukker.
Dæk fadet med folie og sæt det på plade midt i ovnen 15-20 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. Tag fadet ud og lad rabarberne trække under folie til de er kolde. Tips: Vil du hellere lave rabarberkompot i gryde så se vores opskrift på Rabarberkompot her |
|
Opskriften er vist 119432 gange,
og udskrevet 1679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Mørck - 2019-05-20 16:11:41 Dejlige stykker rabarber, tilsatte lidt vanilje til sukkeret. Birthe jensen - 2018-05-04 09:03:58 Skal der ikke noget I til at tage garvesyren? shaggy_1980 - 2008-07-04 19:04:13 den er god men kan sagtens laves uden folie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne