Opskriften er vist 300838 gange, og udskrevet 3610 gange.
Energi:
KJ total 1489 (354 kcal)
KJ pr. Pers. 372 (88 kcal)
Vægt ialt 275 gram
Vægt pr. Pers. 68 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 541 KJ (128 kcal) Protein 0.7 gram Fedt 0.2 gram Kulhydrat 32.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Agnete - 2013-12-18 19:52:18 Her er en nem rabarberkompot, der specielt egner sig til kødretter, ex. Grydestegt kylling med skilt sauce, eller en fornem kalvekotelet:
½ kg rabarber, 150 g sukker, ½ tsk. stødt nelliker. -skær rabarberne i småstykker, lægges lagvis i et smurt ildfast fad med sukker og nelliker mellem lagene. dækkes til og stil dem i en 250° varm ovn i 10 min. (det kan godt betale sig at lave en stor portion, de holder sig glimrende i køleskabet. hvis de skal stå mere end 14 dag tilsættes lidt atamon).
Sukkermængden kan reguleres efter rabarbernes surhedsgrad.
Nanna Duwe - 2013-07-11 22:05:06 Det er en dejlig kompot og specielt at bruge vanilla i opskriften. Mie amerikanske venner love it
ginge - 2013-04-10 07:52:33 nej, jeg vil sige lidt under gennemsnittet
- 2011-06-15 15:38:49 tiden går kokken slår
pixx - 2008-05-23 11:06:55 super hvis man tilsætter lidt vanille
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider