Rabarberkompot
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberne i skiver, blandes med rørsukker og varmes forsigtigt under låg til rabarberne er møre 6-8 min.
|
|
Opskriften er vist 317907 gange,
og udskrevet 3889 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Agnete - 2013-12-18 19:52:18 Her er en nem rabarberkompot, der specielt egner sig til kødretter, ex. Grydestegt kylling med skilt sauce, eller en fornem kalvekotelet: ½ kg rabarber, 150 g sukker, ½ tsk. stødt nelliker. -skær rabarberne i småstykker, lægges lagvis i et smurt ildfast fad med sukker og nelliker mellem lagene. dækkes til og stil dem i en 250° varm ovn i 10 min. (det kan godt betale sig at lave en stor portion, de holder sig glimrende i køleskabet. hvis de skal stå mere end 14 dag tilsættes lidt atamon). Sukkermængden kan reguleres efter rabarbernes surhedsgrad. Nanna Duwe - 2013-07-11 22:05:06 Det er en dejlig kompot og specielt at bruge vanilla i opskriften. Mie amerikanske venner love it pixx - 2008-05-23 11:06:55 super hvis man tilsætter lidt vanille |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne