Rens sveskerne, lad dem trække i ca. 2 timer i lunken te. Når de er svulmet op, lægges de i en kasserolle. Hæld vinen over dem, og tilsæt sukkeret, vanillestangen (som er skåret igennem på langs) og citronsaften.
Lad det koge i Ca. 30 minutter ved svag varme, mens der røres i det jævnligt.
Spises koldt eller lunkent.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9308 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider