Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sveskekompot med vin og te

Sveskekompot med vin og te, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svesker
50 cl.mild te
50 cl.rød- eller hvidvin
100 g.krystalsukker
1 stangvanille
1 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

Rens sveskerne, lad dem trække i ca. 2 timer i lunken te. Når de er svulmet op, lægges de i en kasserolle. Hæld vinen over dem, og tilsæt sukkeret, vanillestangen (som er skåret igennem på langs) og citronsaften. Lad det koge i Ca. 30 minutter ved svag varme, mens der røres i det jævnligt. Spises koldt eller lunkent.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8431 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu