Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hybenkompot

Hybenkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.frisk hybenskal uden kerner
0.5 dl.sukker
5 spsk.balsamico-eddike
0.75 dl.ren æblesaft uden sukker
 
Opskrift:
Friske hyben befris for kerner og blomst og skylles godt. Sukker smeltes til karamel i en gryde. Tilsæt hybenskallen og balsamico samt æblesaft og lad kompotten småsimre lidt til hybenskallerne er næsten møre. Hvis det bliver nødvendigt, kan der tilsættes lidt ekstra æblesaft under kogningen. Kompotten kan serveres kold eller varm, alt efter ønske.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16669 gange,
og udskrevet 283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
vil vinde en hel del ved en stang vanillie