Hybenkompot

Hybenkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 dl.frisk hybenskal uden kerner
0.5 dl.sukker
5 spsk.balsamico-eddike
0.75 dl.ren æblesaft uden sukker
 
Opskrift:
Friske hyben befris for kerner og blomst og skylles godt. Sukker smeltes til karamel i en gryde. Tilsæt hybenskallen og balsamico samt æblesaft og lad kompotten småsimre lidt til hybenskallerne er næsten møre. Hvis det bliver nødvendigt, kan der tilsættes lidt ekstra æblesaft under kogningen. Kompotten kan serveres kold eller varm, alt efter ønske.





karakterer:
Opskriften er vist 20076 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
vil vinde en hel del ved en stang vanillie